Cornish rex Devon rex German rex Don sfinx Sfinx Suomen Rex-kissayhdistys ry
Logo

Terveyskimpat

Sydänultrakimppatilaisuus 23.10.2017 Turussa!

SUREX järjestää jäsenilleen edullisen sydänultrakimppatilaisuuden maanantaina 23.10.2017 klo 11-19 Turussa, Omaeläinklinikka Turku Keskustan tiloissa, osoitteessa Läntinen pitkäkatu 17. Parkkipaikkoja löytyy klinikan sisäpihalta. Ultraajana toimii Andrea Gladuli, jolla on Pawpeds-oikeudet.

Omaeläinklinikka Turku keskusta on täyden palvelun pieneläinklinikka, jossa lemmikkisi saa ystävällistä ja asiantuntevaa eläinlääkärin palvelua laajoilla aukioloajoilla. Omaeläinklinikka Turku keskusta on kissaystävällinen klinikka, jolla kissojen ei tarvitse stressata! Kissoille on oma odotusaula, oma tutkimushuone ja oma heräämö, jotta kissa tuntee olonsa klinikalla turvalliseksi. Henkilökunta on koulutettu erityisesti kissojen laadukkaaseen hoitoon ja käsittelyyn.

Sydänultratutkimuksen hinta on normaalisti 175 €, nyt SUREX:n kimpassa omistajan ensimmäinen kissa vain 149 € ja seuraavat 140,25 €/kissa. Mikäli haluaa samalla kertaa tehtäväksi sydän- ja munuaisultrat on hinta yhteensä 199 €/kissa (normaalisti 290 €). Tähän tilaisuuteen otetaan max 15 kissaa.

Myös FeLV-, FIV-, veriryhmä- ja sienitestit onnistuvat samalla käynnillä. Pieneläinhoitajat ottavat nämä näytteet. Näytteenoton hinta on 18 € (sis näytteenotto ja tarvikkeet), lisäksi FeLV/FIV-testi 39,70 €, veriryhmämääritys 32,75 € ja dermatofyytit n. 60 €.

Sitovat ilmoittautumiset 13.10.2017 (aikaa pidennetty lehden painon viivästymisen vuoksi) mennessä sähköpostitse osoitteeseen pj@surex.fi, viestin otsikoksi SYDÄNULTRAKIMPPA. Ilmoitathan omistajan nimen, yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero), ultrattavien kissojen nimet, ja haluatko pelkän sydänultran vai sydän- ja munuaisultrat molemmat sekä mahdolliset muut testit. Ajat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta voit toki esittää toiveen päivä/iltapäivä/ilta, jota noudatetaan mahdollisuuksien mukaan. Paluuviestissä saat kuittauksen ilmoittautumisesta sekä Pawpeds- ja DNA-pankkilomakkeet etukäteen täytettäväksi. Tarkka kellonaika vahvistetaan lähempänä kimppapäivää.

Lisätietoja voi kysyä Eeva Jokipellolta sekä meilitse ylläolevasta osoitteesta että puhelimitse 050 5961673 (kolmivuorotyön takia parhaiten tavoittaa viikonloppuisin iltapäivällä-illalla, arkisin mahdollisesti klo 13-14).

Tilaisuus vaatii toteutuakseen runsasta osanottoa!

SUREXilla on suunnitteilla uusia sydänultrakimppoja, mikäli on toiveita ajankohdasta, laitathan viestiä jalostus [a] surex.fi!


DNA-näytteenottokimppatilaisuudet

Surex järjestää ajoittain DNA-näytteenottokimppoja. Lisätietoa kimpoista tulee, kun saadaan niitä järjestettyä.

Näytteenottotilaisuuden lähestyessä - muista kopio sukutaulusta ja valmiiksi täytetty terveystietolomake + mahdolliset potilaskertomusten kopiot!

Lisätietoja
DNA-pankki
Kissangeenit
Tutkimuslomakkeet