Cornish rex Devon rex German rex Don sfinx Sfinx Suomen Rex-kissayhdistys ry
Logo

AJANKOHTAISTA

SUREX:n jäsentapahtuma 13.9.2014!

Suomen Rex-kissayhdistys ry järjestää jäsenistön toiveiden mukaisesti jäsentapahtuman lauantaina 13.9.2014 Lempäälässä. Ohjelmassa on kaksi asiantuntijaluentoa sekä mukavaa yhdessäoloa!

Paikka Lempäälän työväentalo, Rypyntie 12, Lempäälä
Aika lauantai 13.9.2014 alkaen klo 12

Alustava aikataulu
Klo 11.45-12 ilmoittautuminen
klo 12 Ell Pirkko Syrjäläinen; luento, keskustelua ja kysymyksiä
klo 14 ruokailu
klo 15 Anna Multanen; raakaruokinta; luento, keskustelua ja kysymyksiä
klo 17-> vapaamuotoista yhdessäoloa, mahdollisesti grillausta ja muuta mukavaa.

Tilaisuudessa voi myös lunastaa tuotteita yhdistyksen myyntipöydästä (sovi hallituksen kanssa etukäteen paikalle tuotavasta valikoimasta). Tuotteita voi tiedustella osoitteesta hallitus@surex.fi.

Päivä alkaa ilmoittautumisella. Ensin kuuntelemme eläinlääkäri Pirkko Syrjäläisen luennon kissan ruokinnan ja hammashoidon vaikutuksesta terveyteen, luennon aikana ja jälkeen mahdollisuus esittää kysymyksiä aiheesta. Tämän jälkeen nautimme maittavan kotiruokalounaan (muistathan mainita mahdollisista allergioista/ erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä). Ruokailun jälkeen on vuorossa eläinten luontaishoitaja Anna Multasen luento kissojen raakaruokinnasta; kysyä saa ja kertoa omia kokemuksiakin!

Yhdistys kustantaa tapahtuman puitteet eli paikan vuokran ja luennoitsijoiden palkkiot, ruokailuista ja materiaaleista perimme jäseniltä 5€ / osallistuja (maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen yhdistyksen tilille FI52 5780 3820 0186 60 / OKOYFIHH, viite 13). Mikäli mukaan mahtuu, on yhdistyksen ulkopuolisilla mahdollisuus osallistua tapahtumaan hintaan 15€ / osallistuja.

Ilmoittautuminen
Sitovat ilmoittautumiset 1.9.2014 mennessä osoitteella alchemistcats@gmail.com. Liitä ilmoittautumiseen mukaan kuitti maksusta, vain siten varmistat paikkasi! Mahdollisia peruutuspaikkoja / yhdistyksen ulkopuolisten mahtumisesta tapahtumaan voi tiedustella 7.9.2014 jälkeen samasta osoitteesta.

Etukäteen voi ja kannattaa miettiä kysymyksiä luennoitsijoille; lähetä kysymykset sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä.

10 ensin ilmoittautuneelle on luvassa pieni yllätyspaketti!
Osallistujien kesken arvonta!SUREX-kalenteri

- 13.9. SUREX:n jäsentapahtuma, lisätietoja ylempänä ajankohtaista -sivulla, RU 2/2014 a Facebookissa
- Syys-lokakuu Rex Uutiset 3/2014 ilmestyy
- 11.10. Sääntömääräinen syyskokous URK:n näyttelyssä - kutsu
- 1.11. Rex Uutiset 4/2014 deadline
- Jouluksi Rex Uutiset 4/2014 ilmestyy

- Kissaliiton näyttelykalenteri