Cornish rex Devon rex German rex Don sfinx Sfinx Suomen Rex-kissayhdistys ry
Logo

AJANKOHTAISTA

Suomen Rex-kissayhdistys ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa 12.10.2013 sääntömuutosehdotus ei tuonut muutoksia, joten rotuedustus pysyy ennallaan myös ensi kaudella. Puheenjohtajaksi kaudelle 2014 valittiin Erika Peltonen ja hallituksen jäsenet ovat Carita Haanperä, Ilse-Maj Holmström, Tarja Kudjoi, Marika Eteläkari, Eeva Jokipelto ja Ulla Kataja.

Surexin vuoden kissa -kilpailu

On taas aika osallistua SUREX:n Vuoden kissa -kilpailuun!
Osallistumisohjeet löydät täältä. Lomake doc.

Terveyskysely

Terveys on SUREX:lle tärkeää, joten päätimme toteuttaa suuren terveyskyselyn neljälle roduistamme - cornish rexille, devon rexille, sfinxille ja don sfinxille. Kyselyn tulosten pohjalta saadaan lisätietoja rotujemme terveydentilasta ja pääsemme työstämään esimerkiksi jalostuksentavoiteohjelmia. Toivomme, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn, niin elävien kuin kuolleidenkin kissojen tiedoilla, jotta tulokset olisivat mahdollisimman kattavia. Tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta ulkopuolisten käsiin. Vastauksia kerätään marraskuun 2013 loppuun asti (vastausaikaa jatkettu!), mutta ethän jätä vastaamista viime hetkille!

Alla olevien linkkien kautta pääset vastaamaan terveyskyselyyn valitsemalla rodun. Huomioithan, että jokaisella rodulla on oma linkkinsä, joten valitsethan oikean rodun!

Cornish rex

Devon rex

Sfinx

Don sfinx

Lomake löytyy myös Rex Uutiset 4/2012 -lehdestä. Jos nettilomakkeen täyttö / käyttö ei millään onnistu ja lehdestä et saa kopiota, voit pyytää sihteeriltä (Erika Peltonen, 044-3333686, sihteeri@surex.fi) paperiversion postitse ja postittaa lomakkeet osoitteeseen Maria Sandberg, Palokunnankatu 10 D 28, 13100 Hämeenlinna.


SUREX-kalenteri

- 1.11.2013 Rex Uutiset 4/2013 aineiston deadline

- 30.11.2013 terveystutkimuksen deadline

- Joulukuu Rex Uutiset 4/2013 ilmestyy!

- Joulukuussa kauden 2014 hallituksen järjestäytymiskokous

- Kissaliiton näyttelykalenteri