Cornish rex Devon rex German rex Don sfinx Sfinx Suomen Rex-kissayhdistys ry
Logo

Toimintakertomus vuodelta 2012

Vuonna 2012 Suomen Rex-kissayhdistys ry toiminta jatkui aktiivisena. Jäseniä yhdistyksellä oli toimintavuoden loppuun mennessä 272 mukaan lukien varsinaiset-, perhe-, pentu-, kunnia- ja ainaisjäsenet. Lisäksi 2 sponsorijäsentä.

Kasvatus- ja jalostustoimintaa varten yhdistyksessä toimi pentuneuvoja ja terveys- ja jalostustoimikunta. Webmaster piti yllä listaa yhdistyksen kasvattajajäsenistä, siitoskolleista sekä myytävänä olevista pennuista ja aikuisista kissoista sekä suunnitteilla ja odotettavissa olevista pentueista. Jalostustoimikunta oli jäsenkasvattajien käytössä erilaisia jalostukseen liittyviä kysymyksiä varten. Jalostustoimikunta keräsi sydänultratuloksia ja munuaisultratuloksia jäsenten kissoista. Yhdistys jatkoi Reilun pelin sopimuksen käyttöä, jonka allekirjoittaminen oli edellytyksenä kasvattaja- ja pentulistoille pääsemiseen.

Yhdistys ylläpiti ajantasaisia kotisivuja. Yhdistyksellä oli käytössä esite yhdistyksen toiminnasta sekä edustamistaan roduista. Yhdistys piti myyntipöytää neljässä näyttelyissä ja esitteet olivat saatavilla myyntipöydästä.

Yhdistys julkaisi 4 numeroa Rex Uutiset -nimistä lehteä. Lehti postitettiin kaikille jäsenille, lukuun ottamatta perhejäseniä. Yhdestä numerosta lähetettiin näytenumero 43:lle eläinlääkäriasemalle.

Suomen Rex-kissayhdistys ry jatkoi yhteistyösopimustaan Suomen Kissaliitto ry:n kanssa.

Yhdistyksen hallitus kutsui koolle sääntömääräiset kokoukset, jotka pidettiin kansainvälisten rotukissanäyttelyiden yhteydessä. Hallitus kokoontui kerran ja piti useita foorumikokouksia yhdistyksen keskustelufoorumilla.

Yhdistys järjesti sydänultrakimpan Turussa ja Lahdessa.

Yhdistyksen foorumi toimi osoitteessa http://surex.foorumi.org/. Yhdistyksen uudet nettisivut julkaistiin loppuvuodesta ja ne löytyy osoitteesta www.surex.fi.

Yhdistys palkitsi jäsentensä omistuksessa olevat vuoden 2011 parhaat cornish rex, devon rex, sfinx- ja don sfinx-kissat sekä veteraanin ja siitoskissan pokaalein ja kunniakirjoin.

SUOMEN REX-KISSAYHDISTYS RY
Hallitus