Cornish rex Devon rex German rex Don sfinx Sfinx Suomen Rex-kissayhdistys ry
Logo

           DEVON REX

KASVATTAJAT

PENNUT

PENTUNEUVOJA

Suomen Rex-kissayhdistyksen sivuilla ylläpidetään jäsenien ilmoittamin tiedoin pentu-, siitosuros- ja kasvattajalistoja. Edellytyksenä kasvattaja- ja pentulistoille pääsyyn on Reilun pelin –kasvattajasopimuksen hyväksyminen ja noudattaminen. Kaikki SUREX:n listoilla olevat pennut ovat rekisteröityjä rotukissoja.

Rotuneuvojan tavoitat sähköpostitse osoitteesta rotuneuvonta [a] surex.fi (poista välilyönnit) ja puhelimitse 050 567 6319 / Ulla Kataja.

Ilmoitukset pentulistalle (Luithan ilmoitusohjeet?)
webmaster [a] surex.fi

Onko oman kissan hankinta mietinnässä?
Ihan ensiksi kannattaa lukea läpi SUREX:n tietopaketti kissan hankinnasta, sieltä löydät paljon vastauksia mahdollisesti mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi allergiasta, juuri sinulle sopivan kasvattajan löytämisestä, pentujen hinnoista ja paljon muusta!


PENTULISTA

Syntynyt 13.7.2016
Punahopea uros
i. Ternas Jussi Björling
e. Åbodas Sihu
Kasvattaja on ilmoittanut tiedon 6.9.2016
FI*Clavinova (FIFé)
Kyllikki Setälä
puh. 050 925 1359
Porvoo

Syntynyt 02.09.2016
punainen uros (sijoitetaan)
punavalkoinen uros
mustavalkoinen uros
naamio uros
naamio naaras (sijoitetaan)
i. Bravefellow Micke (DRX n 33)
e. Imaginen Rexclusive*SK (DRX f 09)
Kasvattaja on ilmoittanut tiedon 05.10.2016
FI*Bravefellow (FIFé)
Pia Björn
puh 044 0492 270
Hollola


ODOTETTAVISSA OLEVAT PENNUT

Ei odotettavissa olevia pentuja tällä hetkellä.


SIJOITUSKOTIA ETSIVÄT KASVATTAJAT

Ei sijoituskotia etsiviä aikuisia tällä hetkellä.


UUTTA KOTIA ETSIVÄT AIKUISET

Elvis eli Fairy-Story's QuizzicalQuip on reilun vuoden ikäinen (s.24.7.-15) musta, aktiivinen, huomionhakuinen ja läheisyyttä rakastava nuori devon-herra. Elvis on kastroitu, eikä se pissaile tms. vääriin paikkoihin. M u t t a Elvis tekee jotain muuta ikävää.... Mistä syystä uuden kodin etsintä on raskain mielin aloitettu.
Elviksen ikävä ja samalla myös kissalle itselleen vaarallinen käytöshäiriö ilmenee Pica-oireina eli selkokielellä; syömättömäksi tarkoitettujen asioden syömisenä / pureskelemisena. Elviksen ongelmakäytöstä ei olla yrityksistä ja pitkästäpinnasta huolimatta sen nykyisessä kodissa onnistuttu helpottamaan / hoitamaan / tekemään kodista "Elvis-turvallista".
Elvis on tottunut lähes saman aktiivisuustason omaavaan kissaseuraan, koiraan ja lapsiin, mutta toiveissa olisi mieluiten Elviksen "erityisyyttä" ymmärtävä lapseton, aikuiskoti, jossa sillä olisi riittävästi turvallista tilaa, aktiviteettiä ja seuraa.
Elvis voidaan antaa ensin koeajalle, jotta nähdään kuinka reagoi muutokseen ja jäisikö tuo todennäköisesti stressiperäinen ikävä käytös muutoksen myötä jopa pois.
Elvis asuu tällähetkellä Jyväskylässä.

Tiedustelut:
Taru Lapveteläinen(kasvattaja).

© Koristekuva Sari Uski, kuvassa devon rex -pentu Adorex LionAmbrosia ja emo Little Arlene Degli Elfi
Kuvien luvaton kopiointi kielletty!